OK

Matting CPU-holder Bundy 3 Sølv

Varenummer #: WW-6010618
Varemærke Matting
Ikke bedømt endnu.Vær den første til at skrive en bedømmelse
Matting CPU-holder Bundy 3 Sølv
ekskl. moms kr. 525,00 ekskl. moms stk
 
Forventet levering: Dag til dag
Kort produktbeskrivelse
  • Mærke: Matting
Se komplet produktbeskrivelse
Beskrivelse
  • CPU-holder med spændbånd og skinne til montering under skrivebordet. Den fleksible konstruktion og enkle montering gør at Bundy 3 passer til de fleste skriveborde med eller uden sarg. Afstandsstykker til sarg medfølger. CPU-enheden kan drejes 360 grader samt skubbes frem og tilbage for nemmere tilgang. Passer til både stående og liggende computere med en maks. omkreds på 170 cm.
Specifikationer
Mærke : Matting

Kunder også på

HURTIG, GRATIS LEVERING*

Præcis hvad du behøver,
hurtigt og omkostningsfrit

Vi har forståelse for, at når du bestiller produkter hos os, er det, fordi du har brug for dem, og vi leverer dine produkter så hurtigt som muligt. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig service fra indkøb til levering, så du kan drive din forretning uden afbrydelser.

GRATIS LEVERING DØGNET RUNDT

*Gratis levering på alle ordrer over kr. 499 (ekskl. moms). Hvis du bestiller inden kl. 13:00, får du forsendelsen leveret den efterfølgende arbejdsdag.

Se de komplette vilkår og betingelser nedenfor.

Alle bestillinger afgivet på Staples.dk med en ordreværdi over kr. 499,- ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark. På bestillinger under kr. 499,- men over kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 35,- og på bestillinger under kr. 199,- ekskl. moms tillægges et ekspeditionstillæg på kr. 65,-.

Vi levere, som udgangspunkt kun indenfor Danmark. Ønsker du levering til Færøerne, Grønland eller Island, så kontakt vores kundeservice da dette vil påføre et ekstra ekspeditionstillæg uanset værdien af din bestilling.

Møbler og visse større vare, såsom penge- og brandskabe leveres til fortov/rampe.

Du har sidst set på

loadingOpdaterer...
Staples leverer til både erhvervskunder samt private kunder. Priserne bliver vist ekskl. moms.