Om Staples - Vi hjælper din virksomhed fremad

 

Om Staples
Staples virksomhedernes ansvar 
Kontakt Os
Staples Advantage

Staples virksomhedernes ansvar

Omsorg for samfundet og miljøet

En succesfuld virksomhed bygger på mere end blot salg og avance. Vi sikrer, at alle vores medarbejdere, leverandører og partnere lever op til vores etiske og miljømæssige standarder, og vi har en fast overbevisning om, at vores medarbejdere skal være lige så mangfoldige som vores kundebase. Vi stræber efter at blive verdens mest bæredygtige leverandør gennem konstant forbedring af vores drift og vores produkters miljøpåvirkning. Det gør vi, fordi det er det rigtige for vores planet, vores kunder og vores virksomheds fremtid. Vi skaber jobmuligheder i lokalsamfundet og støtter sager, som er vigtige for vores kunder og vores medarbejdere.

Læs mere om dette nedenfor

Etik

Vi ønsker at sikre, at alle vores medarbejdere, leverandører og partnere forstår og efterlever vores etiske standarder. At fremme en stærk kultur og sikre overholdelse af etiske standarder og lovkrav er af højeste prioritet for os. Vi fremmer ansvarsbevidsthed i hele virksomheden ved at opstille klare standarder og uddanne vores medarbejdere i at agere korrekt og ved at sikre, at virksomheden håndterer etiske spørgsmål og problemer korrekt.

 1. Staples Brand Group samarbejder udelukkende med producenter, som overholder vores standarder mht. omkostninger, kvalitet, arbejdsrettigheder, sikkerhed og miljø.
 2. Vi gennemfører uvildige kontroller af vores leverandører for at sikre, at de overholder vores adfærdskodeks for leverandører.
 3. I 2013 gennemførte vi 458 leverandørkontroller verden over.
 4. Vi gennemførte kontroller blandt 206 fabrikker i “risikobetonede lande”.
 5. Vi gennemførte 238 kontroller for socialt ansvar i 2013.
 6. Hvis en leverandør får en score på under 80 % i forbindelse med vores kontrol, iværksætter vi en omfattende udbedrende handlingsplan.
 7. Vores adfærdskodeks for medarbejdere er tilgængeligt på engelsk.

Miljø

Vores miljøstrategi er en kombineret tilgangsvinkel med programmer, som vedrører stort set alle aspekter af vores forretning. Vi stræber efter at blive en af verdens mest bæredygtige leverandører ved at reducere miljøpåvirkningen både for os selv og vores kunder. Det gør vi, fordi det er det rigtige for vores planet, vores kunder og vores virksomheds fremtid.

 1. Vi har opnået ‘Guld’ i vores Ecovadis-vurdering.
 2. Mere end 50 af vores faciliteter i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Holland, Norge, Portugal, Sverige og Storbritannien er ISO14001-certificerede.
 3. Vi tilbyder mere end 10.000 produkter med miljøvenlige egenskaber.
 4. Sustainable Earth by Staples™ er en miljøbevidst produktserie, som skåner miljøet.
 5. Vi har reduceret vores globale CO2-udledning med ca. 60 % siden 2010.
 6. Vi har genbrugt mere end 400 millioner blæk- og tonerpatroner verden over siden 2005.
 7. Vi har installeret solceller på vores anlæg i Storbritannien, som skal reducere vores CO2-udledning med ca. 200 tons om året.

Samfund

Staples Foundation hjælper og støtter de lokalsamfund, hvor vores kunder og medarbejdere bor og arbejder. Vi skaber f.eks. jobs og støtter vigtige uddannelsesinitiativer gennem økonomiske bidrag og frivilligt arbejde.

 1. Staples Foundation har siden 2001 doneret $29 millioner til velgørende organisationer, som arbejder for at fremme uddannelse og jobtræning.
 2. Sidste år donerede vi $10,1 millioner gennem donationer, produkter og rabatter.
 3. Vores 2 Million & Change-program ydede $272,500 i støtte til 15 velgørende organisationer i Europa.
 4. Staples® Emergency Education Fund samarbejder med Red Barnet om at yde støtte til kriseområder.
 5. Vi har aktive årlige programmer, som yder frivilligt arbejde i lokalsamfund i Holland, Sverige, Norge, Italien, Portugal, Storbritannien, Finland og Spanien.
 6. Vi har afholdt Fitness Fundraisers for at indsamle penge til lokale velgørende organisationer i Holland, Sverige, Norge, Frankrig, Storbritannien og Tyskland.

Mangfoldighed og inklusion

En succesfuld virksomhed har brug for medarbejdere med forskellige baggrunde og perspektiver. Vi ønsker, at vores medarbejderstyrke skal afspejle den samme mangfoldighed som vores kunder og de hundredvis af leverandører og andre virksomheder, vi samarbejder med på daglig basis.

 1. Vi har for fjerde år i træk opnået en score på 100 % i Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index.
 2. Vi er med helt fremme på listen over “Best Places to Work for LGBT Equality”.
 3. Vores europæiske mentorprogram for kvinder hjælper med at udvikle vores talentmasse.
 4. Vi har købt for mere end $303 millioner blandt små og mangfoldige leverandører.
 5. Vores netværk af medarbejderressourcegrupper omfatter 16 grupper, som fremmer uddybning og forskelligartethed.